De Samensterkdag 2024 zit vol, maar op wie stem jij?

DE SAMENSTERKDAG 2024 ZIT VOL

De SamenSterkdag op 1 november in Arnhem zit helemaal vol. Alle plekken zijn vergeven en de workshops zijn gevuld. Het wordt een mooie dag. Er is veel ruimte voor het uitwisselen van ervaringen en gesprekken over interessante thema’s.

Ben jij erbij? Of moet je het helaas missen dit jaar? Je mag in beide gevallen jouw stem uitbrengen. Wie wint wat jou betreft de Conny Kooijman Prijs?

Prijs voor ervaringsdeskundige. Op wie stem jij?

Ben of ken jij een ervaringsdeskundige met een verstandelijke beperking die iets doet om mensen met een verstandelijke beperking op de kaart te zetten? Die met zijn of haar werk een belangrijke bijdrage levert aan het versterken van de positie van mensen met een beperking? Dan kan je jezelf of die persoon nomineren voor de Conny Kooijman Prijs!

Deze oproep deed de LFB, de belangenvereniging dóór en vóór mensen met een verstandelijke beperking, enige tijd geleden. Inmiddels is het aanmelden gestopt. In totaal zijn 29 mensen aangemeld.

De jury is zeer onder de indruk van de werkzaamheden en de kwaliteiten van de ervaringsdeskundigen. Wat mooi om te lezen dat er zoveel ervaringsdeskundigen in heel Nederland actief zijn. En dat zij zo’n belangrijke bijdrage leveren aan het verbeteren van de positie van mensen met een beperking in onze samenleving.

De jury heeft alle aanmeldingen goed gelezen en 3 mensen uitgekozen die doorgaan naar de volgende ronde.

Dit zijn (in willekeurige volgorde):

  • Sven Pluimers
  • Lindsey Leijs
  • Malu Bekers

Van deze genomineerden staat een filmpje op de website van de LFB.

Bekijk de filmpjes en breng jouw stem uit op één van deze drie genomineerden. Op de SamenSterkdag maken we de winnaar feestelijk bekend.

De SamenSterkdag wordt georganiseerd door Ieder(in), KansPlus, LFB en het LSR.

Het ministerie van VWS betaalt het congres.