SIEN-event 2024 'Zorgen voor morgen'

Locatie: Hart van Vathorst, Amersfoort
Datum: 25-09-2024
Afbeelding bij het artikel SIEN-event 2024 'Zorgen voor morgen'

Op 25 september 2024 organiseren we een groot Sien-event! Het thema is “Zorgen voor morgen” en we nodigen jou als ouder, brus, professional en (volwassen) kind van ouders met een beperking van harte uit om deel te nemen. We bieden een inspirerend programma met workshops, film en theater. Zet daarom 25 september van 16:00 uur – 20.00 uur met stip in je agenda want dit event wil je niet missen. Meld je vandaag nog aan. We zien ernaar uit je daar te ontmoeten!

Wat kun je verwachten?

  • Workshops: Volg workshops over verschillende aspecten van het leven met een verstandelijke beperking. Van gezondheid, ouder worden en financiën, tot de persoonlijke impact voor jou als naaste. Onze professionals werken samen met ervaringsdeskundigen om waardevolle inzichten te delen.
  • Informatiemarkt: Onze partners staan ook dit jaar weer voor je klaar op onze informatiemarkt. En uiteraard hebben we zelf ook een stand waar we je graag te woord staan!
  • Delen en ontmoeten: Tijdens het event is er volop gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan. Geniet van een kop soep en een broodje terwijl je ervaringen deelt en nieuwe contacten legt.

Meld je aan!

(Leden van KansPlus krijgen korting)